Om ketokaffe.no

Velkommen hit!

It Works! tronet 6 plassen på direkte salg globalt og fikk Platinum status, høsten 2020. Jeg fikk en ide om å lage denne nettsiden sommeren 2020, og er takknemlig for at det lot seg gjennomføre.

Hei! Jeg heter Maya, jeg er en godkjent uavhengig distributør av It Works sine produkter. Jeg starta Team Number 1`s høsten 2019, og teamet vårt har etter hvert gjort stor suksess her til lands.

It Works er en Multi- level marketing bedrift som fungerer i hele 20 land. Mye fordi de selger produkter som folk faktisk vil ha. Keto kaffe er godt kjent også utenfor dette miljøet og er ikke så utfordrende å selge, nettopp fordi mange vet at dette fungerer. Enkelte er skeptiske til dette konseptet, fordi mange MLM bedrifter har vanskeligheter med salg. Selv har jeg hatt mest positive opplevelser både med produktene og selve salget. Vi i Number 1`s har faktisk hjulpet veldig mange å nå sine mål, enten det har vært snakk om helse, ernæring, vekt eller hudpleie, samt at jeg har fantastiske personlige resultater.

Ønsker du å prøve deg i Team Number 1`s?

Du vil få full opplæring, tett oppfølging og kommer i et fantastisk team som støtter hverandre på daglig basis. Vil du å vite mer om produktene eller Team Number 1’s?  Ta kontakt i kontaktskjema her.

It Works! Gir tilbake

Jeg er stolt over hvor mye vårt 𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐓𝐈𝐒𝐊𝐄 firma gir tilbake! kke bare til kundene våre, men også til kreftforskning, arbeidet mot å hindre Human Trafficking, de bygger skoler i Afrika og hjelper mennesker over hele verden!! 🥰 It Works – Gives Back Foundation er større enn dere aner! Jeg er stolt av å være en del av dette.

English EN Norwegian NO
Rull til toppen